מועדון הבירה נוסע העירה: Bennys Cask Ale Pub
אז איך היה המפגש אצל Bennys Cask Ale Pub ..?.תצ’מעו …אין לי מילים שיכולות לתאר אושר מזוקק כמו המפגש הזה…מקום קסום . איש קסום. פאב קטן ואינטימי שכולו אמירה אישית של בני . בני מוזג את הבירות מחביות Cask שהכינו עבורו במיוחד באנגליה . חביות אלו מכילות את הבירה ללא תוספת גיזוז ואפילו ללא תסיסה שניה ומעט הגזים הם אלו שנוצרים באופן טבעי בתסיסה הראשונה . הטמפ הנמזגת היא כ 14 מעלות. והמזיגה נעשית או בשאיבה ידנית ( בתמונות אלו הם הברזים על הבר ) או באמצעות כוח המשיכה – ברז המחובר ישירות לחבית. והשאלה העיקרית הוא האם זה משפיע על הבירה ??ובכן כן. ובגדול!
שתינו שפירא סטאוט ושפירא פייל אייל והשווינו את החבית לבקבוק של אותם מותגים . באופן גורף החבית יותר טעימה. ההבדל הוא גדול מאוד, הבירות מהקאסק פחות מוגזות והטעמים שלהם (לפיכך מסתבר) מורגשים יותר עם הדגשה על המתיקות שבהן . הסטאוט בחבית, למשל, היה מתוק בהרבה בהשוואה לבקבוק.
כמו כן שתינו אולד פאפא של דנסינג קאמל – בירה עם סילאן וגם ירדנו למרתף וקיבלנו ישר מהברז אמריקן פייל אייל של דנסינג קאמל שהיתה מעולה שבמעולות .
כל זה מלווה בהסברים ובסיפורים של בני . מעניין ואינטימי ומאוד אישי. ממליצה לכם לקפוץ לבקר עצמאית ולטעום מהכל.תודה ענקית לבני על האירוח וההסברים.לחיים.
לחיים!
ותודה לביגנס על האירוח.