בירות חדשות אפריל 2018
טייפון , מבשלת הדובים
מבשלת הדובים הוקמה בשנת 2010, ע”י רותם ודגן בר אילן. לאורך השנים הם הכינו המון בירות שונות ומשונות, עושים מה שבא להם, מתנסים ובודקים את הגבולות .
הנה מה שכתב רותם בפייסבוק לאחרונה על הטייפון :
“זאת בירה!
חתיכת בר מזל אני. בא לי בירה. בירה מסוימת. אני יודע בדיוק מה אני רוצה. אני מדבר עם האח שלי והוא – אין לי מושג איך – מצליח להבין אותי, לתפור מתכון, להתאים את חומרי הגלם, לתכנן את התהליך המדויק מהמאש עד לדריי הופ ו…
טייפון של הדובים. מילא שאני סידרתי לעצמי את הקיץ. אתם חייבים אותה. ותגידו יפה תודה ל- Dagan Bar Ilan. הוא קוסם” .
הבירה בעלת צבע בהיר , צלולה, מעט יבשה, וכל הבמה – לכשות!
ארומה נפלאה של פירות טרופיים מלווה בטעם חזק של אשכוליות תודות לכמויות נדיבות של כשות מזן סנטניאל וסיטרה.
טעמנו אותה במפגש מועדון הבירה האחרון בליבירה ונהננו מאוד מאוד.
מוגדרת כסגנון APA,
4.9% אלכוהול
שפירא שוקולד פורטר מיושן בחביות אקס ברבון
קודם כל פתחו יומנים:
יום שישי הקרוב 27/4/18 – אירוע השקה של הבירה המעניינת הזאת.
להלן קישור לאירוע בפייס עם כל הפרטים:
https://www.facebook.com/events/2054345644807173/
לא רק ששוקולד פורטר מיושן בחביות אקס בורבון (קחו אויר) זו בירה בלתי שגרתית, אלא שגם העיצוב פה פנטסטי: הבקבוק המיוחד הזה עם התווית , פרי עיצוב של Brothers of Light – צמד אחים אומנים ירושלמים , המציירים על קירות בכל העולם. שווה לכם להציץ גם בעמוד האינסטגרם שלהם:
https://www.instagram.com/gabvisuals/
התווית היפהפיה תוכננה באופן שתוכלו לקלף אותה בקלות מהבקבוק ולהדביק אותה בכל מקום אחר שתבחרו. מתחת תופיע תווית נוספת, כדי שלא תשכחו מה קניתם.
הבירה עצמה היא 9.2%, בושלה עם פולי קקאו ואז נמנמה חצי שנה בחביות עץ אלון שהיה בהם לפני כן ברבון.
ניפגש שם בשישי!
נעמה
ג’מס 7.0 – לכבוד 70 שנה למדינת ישראל
ג’רמי וולפלד, המייסד והבעלים של מבשלת ג’מס, הוציא בירה חדשה לרגל יום העצמאות.
אחוז האלכוהול שלה הוא 7.0%, כמחווה ל-70 שנות מדינתנו. הבירה מגיעה רק בחביות ולכן תוגש רק בסניפי הג’מס .
סגנון : לאגר כהה 7% אלכוהול. צבע נחושת, מרירות נמוכה צלולה וקלילה.
הבירה היא עם 7 מרכיבים מתוכם 4 סוגי לתת.
קפצו לג’מס הקרוב אליכם – שווה טעימה!
בתמונה – ג’רמי עם חיוך מס 7 😉
רוג 6HOP IPA
תוספת חדשה לליין המפותח של בירות רוג המגיעות ארצה. רוג, “פרחח” באנגלית, היא מבשלה אמריקאית ייחודית – המגדלת את כל חומרי הגלם לבירות שלה בחווה הפרטית שלהם באורגון.
הבירה היא בעלת 6 זני כשות ולה 6.66% אלכוהול.
היא מצטרפת לאחותה שכבר נמצאת פה – ה 7HOP.
זוהי בירה כשותית, מרה וארומטית.
כל חובבי הכשות – זאת בירה בשבילכם.
לחיים!.
גאלאגר , בירבזאר
ביר בזאר החלו כדוכן לבירות ישראליות בשוק הכרמל . כיום יש להם 5 סניפים בתל אביב ובירושלים ומבשלה בקרית גת המייצרת עבורם ועבור מותגים ישראליים נוספים יופי של בירות.
הגאלאגר מצטרפת לליין של בירות שהביר בזאר החלו לייצר ולמכור בדוכנים שלהם. זוהי קפיצה לתחום בירות הלאגר המותססות בטמפ’ נמוכות יותר מבירות האייל ודורשות יותר זמן תסיסה.
תמצאו אותה בסניף הקרוב של הביר בזאר. ואם הוא לא קרוב – שווה קפיצה לטיול בשוק מחנה יהודה .
5.1% אלכוהול.
לחיים!
מחפשים איך להפתיע את החבר’ה במפגש מגבש? יש לנו הרבה מה לטעום , תהנו והזמינו עכשיו סדנת בירה שתפתיע את מי שאתם אוהבים באמת!